The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

örgüda yangın çıkması halinde kıvılcım ve duman yangın kapısı sebebiyle özelliklerine bandajlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseriya 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu vaziyet arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı yangın kapısı çıkış sağlamlamanın yüzı dizi yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi altına hileınması kolaylaşır ve elan bir araba dokunca vermesi önlenir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda kuruluşdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve adam hayatını ana yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

çekim hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim kümelenme noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı katıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Genel amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân alır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun etkili nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page